عدم دسترسی به پست الکترونیک «یاهو »و «جی‌میل»

در دو روز اخیر ، دسترسی به پست الکترونیک «یاهو »و «جی میل » برای کاربران در بسیاری از نقاط کشور مقدور نبوده است . مسولان مربوطه هم تا کنون توضیحی در این زمینه ارائه نداده اند .  

 

ادامه مطلب ...

اینترنت با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات حذف نمی‌شود

تقی‌پور: اگر در آینده توانستیم تمام محتوای مورد نیاز را به میزبانی داخلی و در شبکه ملی اطلاعات بگذاریم، ممکن است دسترسی به اینترنت خود به خود حذف شود.


ادامه مطلب ...

پرسرعت‌ترین اینترنت جهان به کدام کشور تعلق دارد؟

سایت Net Index، میزان سرعت دانلودهای خانگی را در کشورهای مختلف سراسر جهان مقایسه و رده‌بندی کرده است.


ادامه مطلب ...

بزودی رایانه ها با فرمان بدن کنترل می شوند

 

فن آوری جدید شرکت مایکروسافت در رایانه های شخصی ، آنها را تحت فرمان حرکت های بدنی کربران خود می سازد.

ادامه مطلب ...

پدر هوش مصنوعی درگذشت


پدر هوش مصنوعی که در سال 1956 موضوعی به این نام را برای اولین بار در یکی از مقاله هایش مطرح کرده و زبان برنامه نویسی Lisp را ابداع کرده است، در سن 84 سالگی درگذشت.


به گزارش مهر، زمانی که ابررایانه "دیپ بلو" در ماه می 1997 موفق شد قهرمان شطرنج جهان گری کاسپاروف را شکست دهد، این پیروزی به عنوان موفقیتی بزرگ برای هوش مصنوعی توصیف شد، اما جان مک کارتی، مردی که این اصطلاح را برای اولین بار خلق کرد و در توسعه هوش مصنوعی پیشگام شد، نظری متفاوت داشت، به اعتقاد او هوش مصونعی هنوز راه طولانی را در پیش داشت.

وی در سال 1956 نه تنها عبارتی جدید را به واژه نامه عمومی افزود، بلکه بنیانگذار عصری کاملا جدید از تحقیقات در زمینه علوم رایانه ای شد. وی در سالهای بعدی موفق به ابداع زبان Lisp، یکی از تاثیرگذارترین زبانهای برنامه نویسی رایانه ای در جهان شد و در توسعه سیستمهای اشتراک گذاری زمان نقشی کلیدی ایفا کرد، سیستمی که بدون آن اینترنت مدرن به وجود نمی آمد.
مک کارتی که برای چهار دهه در دانشگاه استنفورد مشغول به کار و مطالعه بود، در سل 1962 لابراتوار هوش مصنوعی استنفورد را پایه گذاری کرد. او در سال 2003 به شرکت گوگل پیوست تا در ساخت خودروهای خودکار این شرکت مشارکت داشته باشد.

بر اساس گزارش وایرد، بسیاری از متخصصان مک کارتی را اولین فردی می دانند که چاشنی محاسبات رایانه ای را به زبان ساده برنامه نویسی افزود و با این کار و ابداع زبان برنامه نویسی Lisp تاثیر بزرگی بر روی زندگی انسانها گذاشت.

گوشی هایی با بیشترین مقدار SAR ( سرطان زایی ) !

یشاپیش از دوستانی که گوشی سونی اریکسون Satio دارند به دلیل ارسال این پست عذرخواهی می کنیم ! اما بهتر است اگر به سلامتی خود اهمیت می دهید ( که 100% می دهید ) اگر گوشی شما سونی اریکسون satio است هرچه سریعتر در فکر تعویض آن باشید چون این گوشی در صدر جدول سرطان زا ترین گوشی دنیا ( بیشترین میزان SAR ) قرار گرفته است !اما تبریک می گوییم به سه برند نوکیا و سامسنوگ و آیفون که نامشان را اصلا در این جدول نمی بینیم ! و تبریک می گوییم به دوستانی که از این سه برند انتخاب داشتند ! قصد طرفداری از هیچ مارک و برندی را نداریم اما تمام این اخبار به نقل از سی نت است که توسط وب سایت موبایل ها دات کام هم منتشر می شود تا دوستان در انتخاب هایشان ( خرید گوشی جدید ) دقت بیشتری کنند .

ادامه مطلب ...

هدایا و امکانات ویژه ایرانسل و همراه اول به مناسبت عید فطر



ایرانسل از عرضه نیم بهای مودم‌های USB و Wi-Fi، تخفیف در اشتراک وایمکس و اعطای دقایق رایگان مکالمه به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر خبر داد.

همچنین همراه اول به مناسبت عید سعید فطر به مشترکان سیم کارت‌های دائمی خود هدیه می‌دهد.


ادامه مطلب ...

تغییرات جدید فیس‌بوک

فیس‌بوک در قسمت اشتراک گذاری خود تغییراتی را بوجود آورد.

به گزارش ایتنا، این تغییرات امکان تعیین مکان، اضافه کردن افراد همراه و تعیین محدوده به اشتراک گذاری را به کاربران می‌دهد.

این تغییرات ذهنیت کپی‌برداری از گوگل‌پلاس را به همراه خواهد داشت.

در تغییر جدید فیس‌بوک کاربران می‌توانند در هنگام اشتراک گذاری متن، عکس یا پرسش خود، محل خود را مشخص نموده، بگویند چه کسانی آنها را همراهی می‌کند و یا گیرندگان مطلب را مشخص کنند.

امکان تعیین محل و تعیین گیرنده مطالب قبل از فیس‌بوک در گوگل‌پلاس استفاده شده است.

باید دید فیس‌بوک در رقابت با رقیب تازه خود چه‌ تغییرات دیگری را لحاظ خواهد کرد.

حمله ناموفق استاکس نت به ایران یکساله شد

ماه جولای رو به پایان است و یک سال از آشنایی جهانیان با پدیده‌ای به نام استاکس نت می‌گذرد.

ادامه مطلب ...

«س‌+ک‌+س» و اینترنت

سکس و اینترنتدو‌ماهنامه اینترنت
داستان از آنجا شروع شد که چند وقت پیش پای تلویزیون (همون صداوسیما) نشسته بودم و به یکی از سخنرانی‌ها در مورد رابطه بین جنس‌های مخالف (زن و مرد یا دختر و پسر) گوش می‌کردم. صحبت‌های ایشان به جذابیت بین دخترها و پسرها و اینکه در حال حاضر موضوع Sex جذاب‌ترین و پربیننده‌ترین موضوع در اینترنت در دنیاست، کشیده ‌شد. اونجا بود که از خودم پرسیدم «یعنی واقعاً Sex جذاب‌ترین موضوع در اینترنته؟!»

ادامه مطلب ...