معرفی تخته الکترونیکی جدید سامسونگ

یکی از تولیدات جذاب و کم نظیر سامسونگ که یافتن مشابه آنها در میان محصولات رقبا امر بسیار مشکلی به نظر می‌رسد تخته‌های الکترونیکی این شرکت یا به عبارت دیگر E-Board های سامسونگ است. 

 

این نمایشگرهای حرفه‌ای سامسونگ (LFD) از ترکیب ایده یک تخته وایت برد ساده با امکانات و قدرت یک کامپیوتر پیشرفته، ابزار کمک آموزشی بی نظیری را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایتنا، این ابزار کمک آموزشی جایگزین تخته‌های سنتی و کلاسیک در کلاس‌های درس شده و باعث بالا رفتن هر چه بیشتر بهره بری در پروسه آموزش در مقاطع مختلف تحصیلی می‌گردد.

علاوه بر این از این نمایشگرهای حرفه‌ای سامسونگ (LFD) می‌توان برای معرفی تصویری محصولات مختلف و نمایش ویژگی‌های خاص آنها برای یک جمعیت نسبتاً زیاد نیز استفاده کرد.

به تازگی مدل جدیدی از این سری تولیدات با نام ۶۵۰TS E-Board به معرض نمایش عموم گذاشته شده که امکانات محصولات این کلاس را تا سطح فوق‌العاده ای افزایش داده است.

این مدل به نسبت دیگر نمونه‌ها فضای کمتری را به خود اختصاص داده و با وجود مصرف انرژی پائین تر تصاویر شفاف‌تر و واضح‌تر حتی در محیط‌های بسیار روشن ارائه می‌کند.

۶۵۰TS در نگاه اول یک نمایشگر بزرگ ۶۵ اینچی ست که به وضوح Full HD و روشنائی ۵۱۰ cd/m۲ مجهز شده است.

سطح این صفحه نمایش با لایه ضد بازتابش نور پوشیده شده و زوایای دید گسترده آن نیز محتوای صفحه نمایش را فارغ از موقعیت کاربران به صورت مطلوبی نشان می‌دهد.

البته این مطمئناً تمامی ماجرا در مورد این دستگاه نیست و امکانات این E-Board جدید از موارد معمول و استاندارد حاضر در کلیه صفحات نمایش بسیار فراتر خواهد رفت.

در نخستین گام می‌بایست به صفحه نمایش لمسی این پنل اشاره کرد که به راحتی هرچه تمام‌تر امکان لمس تمامی نقاط صفحه و دسترسی مستقیم به آیتم‌های به نمایش درآمده را بدون نیاز به ابزارهای جانبی در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

همچنین با کمک امکانات نرم افراری این صفحه نمایش حرفه‌ای سامسونگ (LFD) می‌توان به شیوه معمول به Drag کردن تصویر به محل‌های دلخواه، چرخاندن و تغییر سایز تصاویر و نوشتن متون مورد نظر با کمک دست یا قلم مخصوص پرداخت.

گوشه‌های تصویر در این پنل جدید به گونه‌ای گسترده شده که لمس کوچک‌ترین آیکون‌ها در این قسمت‌ها نیز بدون هیچ مشکلی صورت می‌گیرد.

پورت‌های ورودی این پنل شامل یک پورت D-Sub، یک پورت DVI-D، یک پورت HDMI، ورودی‌های صدا و تصویر AV در کنار ورودی VGA و میکروفون می‌باشد که با کمک این پورت‌ها می‌توان تصویر مورد نظر را بروی صفحه عریض این پنل نمایش داد.

در سوی مقابل خروجی‌های این صفحه نمایش نیز شامل یک پورت DVI Out، خروجی‌های صدا و اسپیکر و یک پورت USB می‌باشد.

صدای خروجی این پنل توسط دو اسپیکر ۱۵ واتی که در بخش پشتی دستگاه جای گرفته‌اند تامین می‌شود که بدین ترتیب علیرغم حضور خروجی‌های صوتی در این مدل، در اغلب موارد اسپیکرهای خود دستگاه جوابگوی صدای مورد نیاز خواهند بود.

از امکانات کمک آموزشی این پنل می‌بایست به قابلیت شبکه برای به اشتراک گذاری محتوای به نمایش درآمده بروی دستگاه با کامپیوترهای دانش آموزان اشاره کرد.

جایی‌که نه تنها می‌توان این محتوا را به کامپیوترهای متعدد منتقل نمود، بلکه می‌توان کنترل کاملی بروی صفحه نمایش تک تک کاربران نیز داشت؛ امکان انجام آزمون‌های هم‌زمان و نمایش بلافاصله نتایج آزمون از دیگر گزینه‌های برتر این مدل آموزشی به حساب می‌آید.

دیگر موارد نرم افزاری گنجانده شده در ساختار ۶۵۰TS شامل یک نرم افزار رسم اشکال، یک Library برای سازماندهی محتوا و نرم افزار مدیریت کلاس درس برای ایجاد محیطی مناسب در حین آموزش می‌باشد.

از امکانات دلخواه همراه این مدل می‌توان به قلم موسوم به Dummy Pen برای لمس بهتر صفحه نمایش بدون آسیب به آن و دوربین تماس‌های ویدئویی با اتصال به کارت Optional شبکه اشاره کرد.

عمر این پنل در حدود ۵۰ هزار ساعت است که در طی استفاده روزانه ۶ ساعت از آن تا بیش از ۳۰ سال دوام خواهد داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد